Ozbiljno nam treba grafički dizajner • Ziska

Ozbiljno nam treba grafički dizajner

1

Ne moraš da budeš neki ozbiljno dobar dizajner, ali bilo bi odlično da imaš dve ili više godina agencijskog iskustva. Ako odeš na naš instagram videćeš da ni Žiška nije neka preozbiljna firma – počeli smo kao digital agencija koja ima svoju foto produkciju a sada smo se proširili i na ATL, brending, video produkciju… Možeš da vidiš na našem sajtu šta sve radimo.

Imamo velike planove za ovu godinu i sada nam ozbiljno treba još jedan dizajner u timu.

Možeš poslati CV da vidimo prethodno iskustvo ali nam je daleko najvažnije da vidimo tvoj portfolio grafičkog dizajna. Slobodno nam piši ako uz to imaš i neke srodne veštine ili hobije – crtaš grafite, baviš se malo ilustracijom, modom, animacijom, web ili industrijskim dizajnom… ali najvažnije nam je da vidimo kako ti ide grafički dizajn. Ako imaš iskustva sa integrisanim kampanjama slobodno nam naširoko predstavi svoj doprinos jednoj kampanji da vidimo kako realizuješ ideju od KV-a do bilborda.

Mi realno radimo samo u Photoshopu i Illustratoru, možda nekad i ostalim programima iz Adobe paketa ali to ti nije neophodno. Važno je da voliš to što radiš i da želiš nešto novo da naučiš.

Žiška je u Beogradu, ali kod nas rade ljudi iz cele Srbije, neki i iz svog rodnog grada. Atmosfera je dobra, ne radimo prekovremeno, vredni smo, jedemo veggie i ljuta pileća krilca kada dobijemo pitch, pravimo svoj ljuti sos, a jedan od osnivača agencije je pas.

Ako ti sve ovo zvuči vredno truda – pošalji nam svoj portfolio, a možeš uz to i CV i propratno pismo da se bolje upoznamo na mejl posao@ziska.rs . Mi ćemo ti svakako poslati odgovor, a možda i pozvati na razgovor. U prvom krugu nismo predvideli test, ali postoji mogućnost da će to biti deo drugog kruga, zavisno od pristiglih prijava.

Srećno!