POSAO: Dizajn za društvene medije • Ziska

POSAO: Dizajn za društvene medije

to mu dođe junior digital ili grafički dizajner/ka

Mi smo kreativna agencija koja se bavi digital marketingom, kreativnim kampanjama i employer brendingom. Ti si neko ko se bavi dizajnom, voli to što radi i zanima te advertajzing. Ne treba da budeš veliki stručnjak, dovoljno je da ti je zabavno da razmišljaš o bilbordima koje vidiš dok se voziš tramvajem ili o Instagram oglasima koji su ti naleteli na fidu.

Ti

Već vidiš da posao nije previše komplikovan, tako da ne tražimo neko konkretno prethodno radno iskustvo – dovoljno je da poznaješ rad u Photoshopu i Illustratoru, ali bi ti bilo zanimljivo da izučiš Figmu, primera radi.

Međutim, planiramo da ovde provedeš par godina, tako da nas jako zanima tvoje životno iskustvo, kakva si osoba, šta su ti interesovanja i tako to. Važno je da voliš to što radiš, da dizajniraš i objavljuješ svoje radove i da želiš nešto novo da naučiš o dizajnu i marketingu.

Mi

Ako pogledaš naš Instagram, delovaće ti da smo jedan opušteni, mladi tim. Ako pogledaš naš portfolio, mi smo najbrže rastuća digitalna agencija u regionu. Ako pitaš naše dizajnere, još uvek stvaramo to što jesmo jer nam se svake godine menja obim i tip poslova koje radimo.

Imamo svoj podkast, posebnu organizaciju pozicija i ljuti sos.

Posao:

Osnovni posao je ono što naslućuješ iz prvog pasusa: pravljenje postova, banera, templejta, landing stranica. Na našem sajtu možeš naći dosta kejsova gde možeš da vidiš projekte na kojima su radili naši dizajneri. U pitanju je juniorski posao, ali tražimo nekoga ko će svaki zadatak uraditi najbolje što može da bude urađen. Ne zato što smo fabrika banera, nego zato što znamo da je to najbolji način da napreduješ. To je poenta i reklame koja te je verovatno ulovila:

 

 

Pošto naš dizajn tim ima samo još 2 osobe, svi poslovi u dizajnu se konstantno dele. Zato ćeš vrlo brzi raditi i druge stvari – u skladu sa napretkom i željama. Dvoje starijih kolega će ti biti mentori u dizajnu, ali pomagaće ti i u uklapanju u procese u firmi.

Ovo je posao u kreativnoj agenciji. Jedini razlog zašto ćeš ostati da radiš ovde je ako te bar malo loži da radiš reklame, postove, bilborde, postere i sl. U suprotnom, svi znamo da može IT više da te plati da menjaš boju dugmeta ceo dan. Uključićemo te u rad na kreativnim kampanjama zajedno sa ostatkom firme. Ako ne znaš šta to podrazumeva, bez brige – i za to imamo obuku, a i dosta strpljenja!

Možeš da radiš od kuće par dana nedeljno, ali nemamo opciju rada na daljinu u potpunosti.

Šta sad?

Pošalji nam portfolio na posao@ziska.rs

Pošto smo videli dosta juniorskih portfolija, nudimo i par saveta: fokusiraj se na social media formate, fotomontaže, ilustracije i zabavne lične projekte. Manje se fokusiraj na brendiranje, 3D vežbe ili umetničke projekte. 30 ilustracija za urnebesan Instagram profil koji vodiš >> 5 logoa za male biznise iz komšiluka. Nemamo ništa protiv malih biznisa, samo je nama interesantnije ovo prvo. Slobodno ubaci i svoje hobije: crtanje grafita, ilustracija, moda, animacije, industrijski dizajn…

Obavezno nam napiši propratno pismo! Znamo da je to ogromno smaranje, ali evo napisali smo ti i savete kako to da uradiš.

Sledeći korak zavisi od toga kako prođe konkurs. Ako imamo puno dobrih prijava i ne možemo da se odlučimo, poslaćemo neki jednostavan test. To ti sigurno neće oduzeti više od sat vremena. Ako budeš među našim jasnim favoritima, pozvaćemo te odmah na intervju.

I za intervju smo ti pripremili neke savete na našem sajtu. Preskočićemo opšta mesta kao što je “Gde vidiš sebe za 5 godina” i pričaćemo konkretno o tvojim radovima, reklamama koje voliš i koje mrziš i o tebi kao osobi.

Prijave su otvorene do 15.07.2022.