ŠTA SVE RADIMO

i kako se to razlikuje od drugih

Da li ste primetili da u biznisu postoji neki stid oko sopstvenog rada? Većina sajtova ima na svom trećem skrolu početne stranice ambivalentni opis tipa: Mi kreiramo strateški vođena rešenja fokusirana na potrošače koja obezbeđuju održivi viralni rast sa merljivim odrazom na vaš profit. To je naša strast. Sajtove nekih firmi možeš temeljno da prekopaš i da nemaš pojma da li se bave marketingom, IT-em ili pčelarstvom. Ovaj tekst je naš pokušaj da uradimo suprotno od toga.


Ako vodiš brend, ovde ćeš saznati šta sve možemo da uradimo za vas. Ako si iz nabavke, ovde ćeš saznati kako se tačno razlikuju sve naše usluge. Ako istražuješ da li želiš da radiš kod nas, klikći na sve plavo!


Mi nismo kreativna agencija, mi smo agencija kreatora. Mi razumemo kako se grade brendovi, ali takođe znamo da brend strategija vredi samo koliko se vidi u komunikaciji ka korisnicima. Dakle, pravimo PPT prezentacije koliko i video, fotke, crteže, dizajn itd. Digitalne transformacija je ubrzala ciklus planiranja i danas ima daleko manje vremena za brend filozofiranje. Sa druge strane dešava se eksplozija brend sadržaja i samo brendovi koji su drugačiji, konzistentni i promišljeni imaju šanse da se izdvoje. Naš posao počinje na jednoj od tih krajnosti, a završava se na drugoj:


Kreativa

Put svakog brenda počinje sa dizajnom logoa, koji se nikome neće svideti. Zatim osmišljavamo kampanje i aktivacije koje će ispričati poruke tog brenda na način koji će potrošači voleti i zapamtiti. Kada osmislimo kreativne ideje, prelazimo u egzekuciju na kanalu, a više o tome ispod. Nekada je potrebno da uradimo i brendiranje poslodavca (za Google to je Employer branding).


Digital

Prevodimo za vas kakofoniju digitalnih proizvoda u jasnu digitalnu strategiju. Osmišljavamo digitalne kampanje koje su u skladu sa brendom ili krovnom kampanjom. Vodimo neke od najuspešnijih brend Instagram profila u zemlji. Ne samo feed, već i Instagram Story. Baš se iscimamo da kad delite nešto fanovima za UGC, neko se prijavi nešto kul. Zakupljujemo oglase na svim CPC mrežama, pratimo piksele, brojimo konverzije i kažemo vam iskreno kada je do kreative, kada do medija.


Produkcija

Puno fotkamo. Nekad za bilbord, nekad za Instagram, nekad na događajima. Snimamo hranu usporeno i osvetljeno tako da ti pođe voda na usta, ali znamo i minimalizam. Nekad dohvatimo aparat i pro bono.


Produciramo video. Nekad je to video optimizovan za digital kanale, što znači par videografa, producent i kreativac rade hit & run. To nije zato što ne znamo da radimo TV reklame, nego zato što su se mediji promenili. Obožavamo i da dajemo glasove animiranim junacima.


Često ilustrujemo za potrebe kampanja. Organizujemo lajv strimove za sada u trajanju do 24h neprestano, ali i jednostavne video animacije koje objašnjavaju kako se koristi neka usluga. Dizajniramo pakovanja.


Pravimo sajtove i landing stranice koje na najbolji način pričaju brend priču.


O svemu ovome držimo predavanja, radionice i nastupe.


🔥 🔥 🔥


Nama ovaj spisak deluje sasvim dovoljno. Međutim, nekad dobijemo i upit za uslugu koja nije na ovoj listi. Postoje neke usluge koje jednostavno ne nudimo jer nisu kompatibilne sa našom organizacijom. Recimo, organizacija događaja je jedna od njih. Sa druge strane, postoje i usluge koje želimo da razvijamo, ali znamo da ne možemo ponuditi kvalitet koji se očekuje od nas – recimo UX optimizacija. Za sve što ne nudimo, imamo malu armiju saradnika sa kojima sarađujemo. To su ekipe za koje smo procenili da su jako dobre u svom poslu i dele naše standarde klijent servisa.


A i zabavni su u kafani.


Ova šala je trebala da bude uvod u call 2 action. To je ono kad objasnimo da smo najbolji i kako se šalje mejl. Međutim, sigurni smo da oni koji razumeju ovakav tekst već znaju šta treba da urade.