Stickeri

Dolaze uskoro na laptope blizu vas!

Prvi sticker nastao je kao naše interno zezanje. Pričamo svima da smo želeli da razvijemo portfolio ilustracije, ali realno pošto nemamo Macove, više je to što pokušavamo da izgledamo cool na sastancima. 

Add Me Block Sam

Taman kad ti dođe da dremneš, negde na pola radnog vremena, između masnog ručka i želje za kafom, tu je obično Džordž. On te bolje od kafe ošamari, razbudi i podigne na noge jednim… mirisnim pozdravom.

U naletu adrenalina kao Kraljeva Luka pod naletom Deneris Targerijen, izbacuješ ga napolje i gasi se film. Nakon nekog vremena se oporaviš, a on te uPija sa njuškom zabodenom u prozor (pošto te je do malopre uBijao) i moli da ga pustiš nazad: “Nisam ja kriv što sam blocked, mm?

Blocktopod

7 je uveče. Stižeš kući sa posla i otvaraš Instagram da malo odmoriš mozak. Krećeš da vrtiš palcem. Kreće klasika: beba, dupe, hrana. A onda: Sajam venčanja u Ritopeku! Prirodni lek za potenciju! Indijska outsourcing kompanija za obradu Tinder fotografija! Gde baš tebe nađe!? Zapitaj se.. 

copyright za foru ide gospođici Vidačić.

CE-CE muva

Ovaj stiker nastao je kao astralna projekcija jednog našeg Kreatora kada je jedan brif stigao u petak u 16:30. Muva naravno ima pozadinsku priču kao menadžer za Liberačija dok se probijao Vegasu, lošu jetru i slomljeno srce kao Tom Waits i san da pliva u agencijskim... poslovima?

BrainFreeze

Brainstorming. Kod klijenta. Ponedeljak. 15 časova. Efekti drugog i dugog espresa nestaju. U sali još 20 ljudi gleda u istu sekundaru i pokušava da razvije telekinetičke moći da bi je pomerili malo unapred, malo ka zvanju spasonosnog taxija ka kući. Ne kancu - kući. 

Ali taj spasonosni trenutak je još 2 sata daleko. Sada je vreme da ispucavaš ideje kao praktikant debrifu. A tvoj mozak 0. Apsolutna. -274 stepena Kelvina.

Hot Content Inside

Mnogo se stvari izmenilo od kad smo počeli u jesen 2016. godine kao 3 random lika i pas. Međutim, nešto što će uvek ostati to je ljubav prema Tao Mije supi iz 70og bloka i glupim forama. Ovo je prvi stiker koji smo ikada napravili i nastao je tako što je neko uzeo činiju vrele supe, opekao se i uzviknuo:

"Uh! ŽIŠKA! Hehe"

Ostalo nije istorija jer istorija ima pametnija posla nego da se bavi Žiškinim stikerima, ali jeste jedan unos u našem portfoliju. Nije loše za jednu lošu foru!

pREACH sister!

Dobar dan, klijente, imate li trenutak za našeg gospoda Digitala? Donosimo jevanđelje o novim mrežama prepunim reacheva, gde engagement iz posta teče kao mleko! Dopustite da vas odmah konvertujemo ili nas stavite na A/B test! 

Tako mi zamišljamo da zvučimo klijentima na prvom sastanku. Ili barem Account Owner koji je uradio ovaj stiker. Da, da - Account je radio stiker. Vidite - moguće je!

Flagged.

U kancelariji imamo takmičenje za najefikasniji / komplikovaniji sistem organizacije produktivnosti. Vama nećemo odati ko je u pitanju, ali za prijatelje kuće zvaćemo ga gospodin Plavi Kvadrat.

Hijerarhijski najniža organizaciona jedinica je nepročitani Slack thread, koji se kupi između bloka rada po mejlovima. U slučaju da je potrebna odložena akcija, gospodin PK zahteva da se pošalje mejl kako bi stavio zastavicu. Ove zastavice sortirane su po bojama / kategorijama i prioretitetima. Ovo ne uključuje dugoročne planove za koje koristi Any.Do app i web klijent.

A šta je stiker? To je njegov mozak posle celog dana rada na ovaj način.