TikTok Producer - Ziska

TikTok Producer

Oglas za posao

Ti znaš da praviš TikTokove: ili za sebe, ili za neke klijente. Sada želiš dalje da se razvijaš, u produkciji ili u advertajzingu. Voliš svoj posao. Cimaš se da napraviš nešto kul, ali nedostaju ti resursi za ambicioznije projekte. Želiš da radiš na najvećim brendovima, u najvećem digital timu u Srbiji. 

E, pa nemamo pojma gde ćeš to da nađeš, ali evo – mi imamo oglas za produkciju!

ziska tiktok producer

Ko smo mi? 

Kreativna agencija kao i svaka druga. Izrasli smo iz digitala, pa zato vodimo puno Instagram, TikTok, Facebook i drugih profila za brendove. Držimo apdejtovan sajt, tamo imaš naše poslednje radove i blog. Imamo svoj podkast sa preko 190 epizoda. Svi smo na svim društvenim mrežama, tako da sve što te zanima o nama lako možeš pronaći na internetima.

Međutim, obrati posebnu pažnju na TikTok profile: A1 serijal sa pevačem, Grand Kafa serijal o različitim kafama, O’Cake i Kasato. Za takve projekte nam trebaš ti! Pored toga, istraži i naš portfolio “video produkcija” na sajtu. Trebaš nam i za te projekte… kako to? 

Šta je posao?

Pozicija koju otvaramo se u stvari zove Koordinacija Produkcije. Nije to nikakva ruka-je-brža-od-oka prevara, već je to onaj “dalji razvoj” koji smo pominjali u uvodu. Neko na poziciji Koordinacija Produkcije kod nas vodi manja snimanja, što su često TikTok serijali – ali ne uvek. Nekada je to snimanje recepata, nekada su to studio intervjui sa fotografisanjem, nekad su podkasti.

Nekada ćeš da sediš na telefonu sa modelima ili influenserima celo jutro i dogovaraš angažmane, nekada ćeš da kupuješ najlepše povrće za cooking serijale celo popodne, a nekada bogami i da tabanaš excel sa troškovima ceo jedan dan. Često ćeš biti u prilici da organizuješ kastinge, da biraš studije, prostore, da osmisliš ceo setup-design za degustativne postove čokoladnih keksića. Imaćeš na raspolaganju svu opremu iz naše produkcije, ali i kolege snimatelje koje ćeš organizovati od snimanja do snimanja. Bićeš u prilici i da kreativno promišljaš šta za neki brend izgleda bolje, kakvu to TikTok estetiku želimo ili kakav je storytelling u videima koje snimamo. 

U budućnosti ćeš moći da se razvijaš u produkciji, tako što ćeš preuzimati sve kompleksnija snimanja ili u našim drugim timovima, kao što su projekti ili kreativa. Istraži “Žiška slešeri” da saznaš više o sistemu koji će ti to omogućiti. Snimanja se obično dešavaju na lokacijama, oprema se drži u kancelariji, montaža može da se radi od kuće – ali računaj da se radi iz kancelarije. 

Ko si ti?

Imaš par realizovanih TikTok serijala iza sebe. Možda su to tvoji autorski projekti, možda su za neke manje klijente, možda si već u nekoj agenciji. Nije nam bitno koliko su ti projekti bili uspešni, ali jeste bitno da imaju nešto zabavno u njima, da imaju smisla za klijenta, da postoji neki trud oko produkcije.

Interesuje te TikTok, ali te interesuje i advertajzing. Ako nisi do sad, poslušaj epizodu našeg podkasta #193 sa Dariom Marčacem. Ako voliš da razmišljaš o takvim stvarima, onda je ovo posao za tebe! 

Šta sad?

Pošalji nam kršten mejl. Interesuje nas to što radiš. Ne moraš da picaniš portfolio, sao nam linkuj šta da pogledamo na TikToku. Daj nam i kontekst da razumemo šta je tu bilo kreativno, šta je bilo izazovno za produciranje, gde je trebalo nešto novo da naučiš, šta je bio problem koji rešavaš itd. 

Objasni nam zašto želiš da radiš sa nama. Ne treba nam propratno pismo koje je prepričan CV, već nam ukaži gde vidiš dobro poklapanje između nas. Pročitaj malo taj blog, poslušaj taj podkast, pronaćićeš svašta što može da ti posluži kao inspiracija. 

/ / /

Ako nam pošalješ mejl, neko će ti sigurno odgovoriti. 

Ako se uklapaš u kriterijume, pozvaćemo te na skrining intervju. To je kratak razgovor gde bolje razumemo šta radiš i damo ti još neke informacije o poziciji. Onda ako odlučiš da želiš da nastaviš, prelazimo na intervju.

Ako te pozovemo na intervju, nećemo te pitati opštemesna HR pitanja kao što je: “A gde vidiš sebe za 5 godina?” Pitaćemo te konkretna pitanja o tvojim postovima i videima. Kroz to konkretno dotaći ćemo se sve filozofije advertajzinga, komunikacija, života i WaiWai tetovaže. 

Srećno i jedva čekamo da te upoznamo!

Konkurs traje do 01.09.2023. a prijavu pošalji na