Bojana Maksić, Author at Ziska

Bojana Maksić

Koordinacija projekata

Osim nasmejanih ljudi, prvog radnog dana u Žiški te sačekaju i dva zadatka, treba da popuniš leksikon i napišeš svoju biografiju. Deluje simpatično ali za neke od nas nimalo lako, jer šta reći o sebi a ne zaplakati. Teško je biti sopstveni pisac iz senke. Elem, ne znam iz kog lica se piše biografija ali evo nekog teksta o meni iz trećeg lica.

Bojana je kao klinka želela da bude glumica, Bojana je nerealizovana književnica i pesnikinja, ali je zato uspešna digi nindžica.

Nakon što je odustala od svoje glumačke karijere, bacila se na ekonomiju. Takav tvist niko nije očekivao od nje, ali je odlučno već tada znala da ima nešto u tom marketingu što je zanima.

Nakon završenog faksa otisnula se u svet advertisinga i svoje prve korake u digitalnom marketingu je napravila, najpre u manjoj agenciji, a zatim je svoj zanat nastavila da peče u većim agencijama. Radila je na velikim i malim klijentima i kao SMM učila copy, oglašavanje, content, produkciju, strategije, bila je borbeni vitez u CM-u…

Zato je sada došla u Žišku da, na poziciji koordinatora projekta, sa vrednim i talentovanim ljudima gradi neke lepe priče, bije ljute advertising bitke, dok na puš pauzi mašta o moru.

Osim toga, Bojana je pasionirana biciklistkinja, ljubiteljka filmova, mama jednog prelepog psa i neko ko je uvek za akciju!