Ziska - Ziska

Ziska

Ti si nešto od sledećeg: social media manager, community manager, digital specialist, account executive, content specialist, content creator ili krotitelj/ka divljih konja.

Voliš svoj posao u marketingu. Cimaš se da napraviš nešto kul. Nemaš resurse, ali imaš neke postove i video klipove koji to dokazuju. 

Želiš da radiš na najvećim brendovima, u najvećem digital timu u Srbiji. Ovo je realno suština oglasa, sada sledi raspis za svaki slučaj…

Ko smo mi?

Mi smo kreativna agencija kao i svaka druga. Izrasli smo iz digitala, pa zato vodimo puno Instagram, TikTok, Facebook i drugih profila za brendove. Držimo apdejtovan sajt, tamo imaš naše poslednje radove i blog. Imamo svoj podkast sa preko 190 epizoda. Svi smo na svim društvenim mrežama, tako da sve što te zanima o nama lako možeš pronaći na internetima.

Međutim, obrati posebnu pažnju na naše klijente. Idi na Kasato_Original Threads, A1 TikTok, O’Cake Instagram Reels, + . Te profile vode naše menadžerke i menadžeri društvenih medija – to ćeš ti raditi ovde.

Šta je posao?

Osmišljaćeš i realizovati postove za profile na društvenim mrežama, organizovaćeš konkurse i praviti banere. To znači da ćeš puno pisati i smišljati kako postovi treba da izgledaju, pronalaziti primere i reference.

Pisaćeš brief-ove za kolege u dizajnu i produkciji, a onda i feedback, kako biste zajedno pripremili finalni sadržaj.

U zavisnosti od klijenta, možda ćeš raditi community management ili web mastering. 

Istraživaćeš influensere na različitim kanalima i učestvovati u selekciji influensera za različite potrebe. Kontaktiraćeš ih, prikupljati ponude i brifirati ih vezano za kampanje. 

Pisaćeš izveštaje nakon završenih kampanja ili redovne izveštaje o performansama na društvenim mrežama.

Zavisno od toga u kojim timovima budeš, radićeš neke od ovih stvari, verovatno ne sve i ne odmah. Na primer, ako budeš radila za Bravo, moguće je da ćeš više raditi na predlozima i istraživanjima, ali nećeš voditi profile na društvenim mrežama. Ako budeš radio za Grand kafu, imaćeš mnogo više aktivnosti na samim društvenim mrežama, smišljaćeš postove i raditi više community management-a.

Kada ti obaveze to dozvoljavaju i možeš da se uklopiš sa timom, možeš da radiš od kuće, ali nije moguće da ovaj posao radiš bez redovnog dolaženja u kancelariju.  

Ko si ti?

Imaš agencijsko iskustvo. Znaš da hendlaš klijente, znaš kako se šalju predlozi postova, znaš šta je CE i koje vrste banera postoje.  Imaš iskustva sa vođenjem društvenih medija za brendove. U sutšini, bitno je da možeš da doprinosiš na nekom našem klijentu od prvog dana, jer ovo nije program obuke.

Promišljaš komunikaciju svojih brendova. Mi se razlikujemo od drugih agencija po tome što se trudimo da opravdamo svaki post koji objavimo. Je l postavljaš 3 posta nedeljno na Instagram? Zašto? Je l snimaš 20 TikTok videa na istu foru? Zašto?

Imaš svoj kreativni projekat. Ispostavilo se da se kod nas najbolje uklope oni koji pre svega žele da stvaraju, a to obično znači da su stvarali do sad. Evo na primer:

  1. Naša Koordinatorka Projekata vodi Instagram stranicu Tekst i grad 
  2. Naša druga Koordinatorka Projekata (a ima ih još) pravi keramiku na Morgen Crafts
  3. Naš Kreativni Pisac ima podkast Ozbiljni stručnjaci
  4. Naša Direktorka Kreative crta stripove na Instagram stranici Sad Mics
  5. Vlasnik strimuje igrice, Direktor Projekata je TikTok influenser, a drugi vlasnik je LinkedIn influenser ili ga bar zezamo da jeste…

Šta sad?

Pošalji nam kršten mejl. Interesuje nas to što radiš. Ne moraš da picaniš portfolio, ali linkuj nam postove ili video koji su inspirativni. Interesuju nas sve što kreativno osmisliš, gde se potrudiš da produciraš nešto zabavno, gde nešto novo naučiš, gde rešiš svom klijentu problem na interesantan način. 

Objasni nam zašto želiš da radiš sa nama. Ne treba nam propratno pismo koje je prepričan CV, već nam ukaži gde vidiš dobro poklapanje između nas. Pročitaj malo taj blog, poslušaj taj podkast, pronaćićeš svašta što može da ti posluži kao inspiracija. 

/ / /

Ako nam pošalješ mejl, neko će ti sigurno odgovoriti. 

Ako se uklapaš u kriterijume, pozvaćemo te na skrining intervju. To je kratak razgovor gde bolje razumemo šta radiš i damo ti još neke informacije o poziciji. Onda ako odlučiš da želiš da nastaviš,

Pozvaćemo te na intervju. Nećemo te pitati opštemesna HR pitanja kao što je: “A gde vidiš sebe za 5 godina?” Pitaćemo te konkretna pitanja o tvojim postovima i videima. Kroz to konkretno dotaći ćemo se sve filozofije advertajzinga, komunikacija, života i kako se krote konji. 

 

Srećno i jedva čekamo da te upoznamo!

Konkurs traje do 17.12.2023. a prijavu pošalji na