Isidora Živković - Ziska

Isidora Živković

Menadžment društvenih medija

Ušla u advertajzing kao onaj koji voli da piše. Verujem da je sve što se među ljudima dešava deo neke priče. Zato, valjda, i imam diplomu mastera književnosti.
Sve što volim da radim može da se stavi u klasični strater pack introverta – knjige, filmovi, muzika, trčanje (od svih fizičkih aktivnosti to je ona koju radiš sam). Iako nisam odista introvert i mnogo volim da pričam o temama koje me zanimaju. O čemu god da razgovaramo postoji velika verovatnoća da ću imati neku referencu na priču iz života Crnjanskog ili Linča, i da ćeš pomisliti da sam smarač. Na ulici ćete me uvek videti sa slušalicama, i nikad ne bih imala hrabrosti da učestvujem u what song are you listening trendu. Nisam fotograf, ali me ima na Instagramu. Volim da mislim da digitalno posredujem svoj život tako da se drugi prepoznaju u mojim iskustvima. Verni sam obožavatelj treš internet sadržaja, obožavam razgovore koji mogu da se vode mimovima umesto rečima. Imam sve mreže, što bi rekli znatno mlađi od mene. Rođena na moru, ljubitelj leta, pouzdano tvrdim da je Beograd u proleće potpuno drugi grad. Mama mnogo kul devojčice, koja ne propušta priliku da mi kaže da sam dosadna.
Idealista i sanjar koji veruje u sve klišee – da je svako mesto lepše ako do njega dođeš na bajsu, da je najlepši deo dana sumrak, da starost treba proživeti u kući na selu ili moru, da umetnost čini svet boljim i da nam je neophodna, da reciklaža i sve zelene kampanje stvarno funkcionišu, da odista živimo da bismo voleli, da će naša deca biti pametnija od nas.