2D animacija i video montaža u agenciji - Ziska

2D animacija i video montaža u agenciji

Oglas za posao

Baviš se 2D animacijom? Možda i montažom? Verovatno frilensuješ ili imaš iskustvo iz produkcije, ili si samouka, naučila da animiraš, jer te je to oduvek interesovalo? I da jesi i da nisi, nas zanima tvoj skill, bez obzira na tvoje obrazovanje i iskustvo. Zanimaju nas tvoji projekti i primeri koje možemo da pogledamo. Ako želiš da se razvijaš dalje u produkciji ili u advertajzingu, ako bi volela da napraviš nešto kul, ali nedostaju ti resursi za ambicioznije projekte, ili želiš da radiš na najvećim brendovima, u najvećem digital timu u Srbiji – eto prilike!

Mi smo nezavisna advertajzing agencija, uglavnom digitalna i relativno mlada. U okviru agencije imamo produkcijski tim koji se brzo razvija i godišnje realizuje preko 200 video kreativa za stalne i nove klijente. Tražimo nekoga ko je jednako kreativan i profesionalan koliko i mi. Želimo da vidimo tvoje realizovane projekte i portfolio, želimo da upoznamo tvoj rad i inspiraciju još u samoj prijavi. Ali, evo šta tačno tražimo:

Šta mi radimo?

Mi smo kreativna agencija, što danas može da znači svašta – pa da pojasnimo. Ponajviše, mi pravimo kampanje. Drvimo neku prezentaciju, pa onda smišljamo kako izgleda TV, kako bilbord, kako animirani bilbord, kako baner itd itd.  Izrasli smo iz digitala, pa nas više znaju po tome što vodimo Instagram, TikTok ili Facebook i za neki veliki brend – još uvek radimo i to, ali više ono prvo. Uglavnom, držimo apdejtovan sajt, pa tamo imaš konkretno naše skorije radove.

Obrati posebnu pažnju na sledeći kontent:
Na TikTok profilu A1 novogodišnji serijal sa influeserima (videćeš koliko smo efekata koristili da bismo oslikali krindž iz devedesetih), zatim serijal videa o zaštiti na Internetu (Net Protect) u kome smo animirali AI lika – da, taj čovek ne postoji, ili presmešni serijal Kucopeuta. A zatim super slatke videe za Munch bajke

Šta je posao?

Pozicija za koju otvaramo konkurs je “2D animacija i video montaža”.

Iskreno, fali nam još jedan par ruku. Još jedne oči i još jedna glava koja će rešavati kreativno i posvećeno sve što stigne u naš produkcijski tim. Mi ne tražimo nekakav fakultet ili završeni kurs, nama treba neko ko iza sebe ima mnogo video projekata u kojima je akcenat na 2D animaciji. Okej nam je da se zanimaš za 3D animaciju, ali 2D animacija bi trebalo da ti ide lagano, video montaža takođe.

Da se razumemo, bavimo se mi animacijom skoro svakodnevno, ali želimo da u naš tim dođe osoba kojoj je ovaj posao glavni fokus. Koja će razvijati svoje projekte i biti stalni deo tima.

Šta sad?

Pošalji nam kršten mejl. Interesuje nas to što radiš. Ne moraš da picaniš portfolio, samo nam linkuj šta da pogledamo tvoje radove, izlistaj nam programe u kojima radiš i napiši nam šta si tačno radila na projektima. Daj nam i kontekst da razumemo šta je tu bilo kreativno, šta je bilo izazovno, gde je trebalo nešto novo da naučiš, šta je bio problem koji rešavaš itd. 

Objasni nam zašto želiš da radiš sa nama. Ne treba nam propratno pismo koje je prepričan CV, već nam ukaži gde vidiš dobro poklapanje između nas. Pročitaj malo taj blog, poslušaj taj podkast, pronaćićeš svašta što može da ti posluži kao inspiracija. 

/ / /

Ako nam pošalješ mejl, neko će ti sigurno odgovoriti. 

Ako se uklapaš u kriterijume, organizovaćemo skrining –  to je kratak online call gde bolje razumemo šta radiš i damo ti još neke informacije o poziciji. Onda ako odlučiš da želiš da nastaviš, prelazimo na zadatak. Sve detalje o zadatku ćemo poslati mejlom i ostavićemo dovoljno vremena za izradu. 

Ako sve prođe dobro, vidimo se na intervjuu. Ne brini, nećemo te pitati opštemesna HR pitanja kao što je: “A gde vidiš sebe za 5 godina?” Pitaćemo te konkretna pitanja o tvom radu i iskustvu. Kroz to konkretno dotaći ćemo se sve filozofije advertajzinga, komunikacija, života i WaiWai tetovaže. 

Srećno i jedva čekamo da te upoznamo!

Konkurs traje do 09.02.2024. a prijavu pošalji na