POLITIKA PRIVATNOSTI - Ziska

POLITIKA PRIVATNOSTI

Od likova koji ne vole politiku i snimaju se po ceo dan.

Stvarno nas nije briga za tebe! Uh, to je ispalo pogrešno… ajmo opet! Hoćemo da kažemo, ne prikupljamo tvoje lične podatke. Koristimo Google Analitiku i Facebook piksel. Mi ne znamo ništa o tebi konkretno, ne čuvamo tvoje lične podatke, tvoje podatke obrađuju Google i Facebook. Oni tvrde da ne znaju ništa o tebi konkretno, već samo da si deo šire kohorte, ali za to objašnjenje već možeš da odeš na njihov nešto malo manje bitan sajt.

Google Analitiku koristimo da vidimo koliko čitanja ima koji tekst, kako se svi posetioci našeg sajta kreću kroz njega i slično. To radimo uglavnom da bismo mogli da frfljamo filozofiju o pisanju kvalitetnih tekstova, ali i da bismo unapredili naš sajt.

Facebook piksel koristimo da bismo napravili custom publiku onih koje ŽIŠKA interesuje. To znači da ćemo te targetirati sa našim blogovima, kejsovima i oglasima za posao. Kako to tačno radi možeš pročitati na Fejsbuku i Instagramu.

Pošto smo lenčuge, ovo se dešava max 2 puta mesečno i obuzdavamo naše medijaše da ograniče broj prikaza oglasa jednoj osobi da te ne bismo smarali. Ako ne želiš da budeš deo ovoga, možeš sada da obrišeš cookies: ovde ako koristiš Chrome, ovde za Firefox, ovde za Operu.

Ko smo mi uopšte?

Uh, ako pored celog našeg sajta prokopaš do poslednjeg pasusa politike privatnosti da vidiš ko smo, nemaš ti baš najbolje namere…

Žalbe primamo na  legal@ziska.rs ili u pismenoj formi na adresu Milutina Milankovića 1D. Fiksni telefon nemamo jer živimo u 21. veku i znamo da na to zovu samo telemarketari i ovi što se žale.

/   /   /