Fotografisanje tehnike - Ziska

Fotografisanje tehnike

Koliko je seksi tvoj šporet?

Kada smo razmišljali kako kućni uređaji mogu da izgledaju kao stvari od million dolara, prva ideja nam je bila da odemo u neku radnju bele tehnike i fotkamo ih dok obezbeđenje ne provali da zapravo ništa nećemo da kupimo. Srećom, nismo morali to da uradimo.

Pošto smo opremali kuhinju za jednu influenser kampanju, imali smo spremnu scenografiju. Bilo je potrebno samo da razmišljamo kontra od svih drugih kampanja i da izbacimo influenserku. Dobro, de, lepo smo je zamolili da fotkamo u njenoj kuhinji koju smo upravo opremili!

Ostalo je istorija: preskakanje kablova, držanje svetala, prskanje voća i povrća lakom za kosu… i sve to u 6 kvadrata. Nemali uspeh je bio i da niko od šestoro ukućana koji su bili oko nas nije upao u kadar!

Ali ako misliš da nismo nervirali obezbeđenje salona, varaš se! Dosta ranije i za drugog klijenta, proveli smo ceo dan sklanjajući našu glomaznu opremu od prodavaca i mušterija.

Da sve to ne bi delovalo sterilno, odšrafili smo blendu na #kiloblura! Iskreno, da ti nismo rekli da je slikano u salonu, da li se provaljuje?