Ilustrovali smo preko 100 ilustracija pirata za Kasato - Ziska

Ilustrovali smo preko 100 ilustracija pirata za Kasato

Osvajamo instagram ilustracijama Kasato Pirata

Ilustracije za brend Kasato radimo sa puno pažnje. Ako dobro pogledate, primetićete da se svaki okvir razlikuje. Najlakše je iskopirati prethodnu ilustraciju i malo je izmeniti ali onda ona gubi posebnost koju naš Pirat ne bi mogao da dozvoli.

Svaka sledeća ilustracija je pravi izazov! Niko ne želi da stalno viđa jednog istog lika u istoj pozi, ma koliko on bio zanimljiv, zar ne? Ovakve stvari mogu da dosade. Zato posebnu pažnju posvetimo kompoziciji koja je ključna.Pa tako imamo ilustracije gde vidimo celu figuru Pirata kako nešto radi, imamo druge likove koji se pojavljuju s vremena na vreme, imamo uvećane detalje, a imamo i mimove…Time postižemo dinamiku na samom profilu, a pomama za našom zvezdom Piratom ne prestaje.

Ko je Kasato Pirat?

On je pravi Pirat! Sa velikim iskustvom na moru, višestruki pobednik u borbama sa krakenom i vođa nekoliko potraga za blagom…Malo li je?

Mnogi Pirati bi ovde stali i držali se regularnih piratskih avantura. Ali ne i Kasato Pirat. On je nešto poput ružnog pačeta koje se baš i ne uklapa u šablon običnog pirata. Kasato Pirat je BAŠ FENSI. On je Zvezda Kasato Instagram profila, njegove fotke krase police u marketima, a njegov osmeh i to kako namigne obara sa nogu!

Međutim ako ste ikada posetili @kasato_original Instagram stranicu imali ste prilike da vidite kako se nosi sa svakodnevnim, nama normalnim situacijama u životu. Ako ste pod stresom za vreme ispitnog roka ili ste ostali bez love, pa koristite svoje #fintebezkinte. Bez brige. I Pirat je u istom sosu! To kako preživljava uz pomoć svog šarma je za svaku pohvalu. Ali u prisustvu Piratice zaboravi baš sve i postaje smotan.

Osim što su živahne i često će vas nasmejati, ono što karakteriše kasato ilustracije jeste to što se ceo profil bazira na stripu. Pa tako možete da primetite da Pirat često ima i komentar na trenutna dešavanja u svetu i kod nas. Svaka od ilustracija sadrži neki detalj koji odlikuje pravog Pirata. To su detalji kao što su tetovaže, marama, minđuša, sidro, kormilo i još mnogo toga…