KAKO SMO UPALI U ČITAONICU STUDENJAKA - Ziska

KAKO SMO UPALI U ČITAONICU STUDENJAKA

I jednog studenta poslali na krstarenje Mediteranom!

Nikolu Jeftića je spremanje ispita iz hirurgije poslalo na kruz!

Nikolu Jeftića je spremanje ispita iz hirurgije poslalo na kruz!

Baš na dan zaštitnika studenata, 27. januara, Kasato Pirat je upao u čitaonicu Studenjaka, našao studenta kome je tog dana najteže i poklonio mu krstarenje Mediteranom za dvoje!

“Zima teška, a leto lagano!” je aktivacija koju smo organizovali za brend Kasato, a u glavnoj ulozi se naravno našao, čuveni Kasato Pirat, večiti zaštitnik studenata.

I da, ne sećamo se kad smo se poslednji put ovako zabavili na snimanju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasato (@kasato_original)

Običan dan u čitaonici. Ili ipak ne?

Čitaonica biblioteke se u jeku januarskog ispitnog roka od ranog jutra punila uobičajenim tempom. Niko nije ni slutio da će se neki čudni pirat koji umesto r kaže rrrrr tog dana tačno u 12h napraviti pometnju i vredne i večite studente tog dana prekinuti u učenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasato (@kasato_original)

Međutim, Rum Kasato, koji je već tri decenije omiljeni slatkiš studenata, spremio je za studenta kome je tog dana najteže krstarenje Mediteranom za dvoje, a za ostale slatka Rum Kasato iznenađenjca. Tog dana, stvarno se merilo ko ima najteži posao u čitaonici – sve skripte i knjige koje su studenti poneli sa sobom stavili su na Kasato vagu, da bi se otkrilo ko je najveći „teškaš“.

Konkurencija je bila ozbiljna! Ali, Nikola je tog dana sa sobom u čitaonicu doneo čak 15kg knjiga da bi spremio ispit iz hirurgije. Pfff, drugo mesto iza njega bilo je 10kg lakše!

„Ne prekidam često učenje, ali sada je to moralo da se desi. Svih 15 kg knjiga poneo sam da bi učio ispit iz hirurgije, dok nekim danima nosim i teži teret sa sobom u čitaonicu“, rekao je Nikola i dodao da će na krstarenje povesti svoju devojku i da će preko Instagram stranice @kasato_original javiti kako se proveo – samo se nada da će položiti ispit pre toga.

Otkud mi u ovoj priči?

Jednog prednovogodišnjeg dana Kasato tim iz Žiške koji osmišljava zgode i nezgode ovog Pirata na Instagramu, prisetio se kako je biti student u januaru.  Kako god da okreneš, #teškoje u prvom ispitnom roku u godini sesti da učiš – bilo u jeku praznične euforije bilo u jeku postpraznične depresije.

“E, zamisli da Pirat oživi i ode do čitaonice da iznenadi nekog ko će ceo taj januarski dan da provede na stolici.”

Mesec dana kasnije – eto nas sa Piratom i studentima, merimo skripte i knjige i delimo krstarenje!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasato (@kasato_original)

Šta su rekli ljudi?

Bolje da brojke kažu!

🔥 Na Instagramu:

  • preko 1.8 miliona pregleda,
  • 1831 šerova,
  • 400 sejvova
  • 5.266 lajkova i 54 komentara.

🔥 Na TikToku:

  • 38.000 organskih pregleda,
  • 1374 lajkova,
  • 350 šerova
  • i 154 sejva!

A svidelo se i onima koji nisu studenti!

Pometnja u Studenjaku: Student otišao u biblioteku da uči, a završio na krstarenju Mediteranom!

Usred januarskog ispitnog roka, student medicine Nikola Jeftić, došao je u najveću čitaonicu biblioteke Doma kulture „Studentski grad” sa namerom da uči za ispit, a završio je na krstarenju! Vaš browser ne podržava audio player. U „Studenjaku”, baš na Savindan 27. januara, čitaonica se od ranog jutra punila uobičajenim tempom.

Pirrratski pozdrrrav!