Munch UGC konkurs za Dan zaljubljenih - Ziska

Munch UGC konkurs za Dan zaljubljenih

I kako smo povratili ljubavne kalkulatore

14. februar je dan kada, dok jedni kupuju poklone, drugi preispituju kakve su im šanse kod simpatije. Neki tačan odgovor traže čitajući horoskope, natalne karte ili gledajući u šolju, a mi smo odlučili da pratiocima damo dobro poznat i nimalo pouzdan odgovor uz pomoć ljubavnog kalkulatora!

Naučnik iza odgovora je najslađi oblak na Instagramu – Mančoterapeut! Gde ima stručnije od toga? Dok se Mančo danima spremao za ovaj task, pratioci su imali zadatak da pošalju svoje i ime svog simpija u DM.

Bili smo spremni na višu matematiku, ali ovo je prevazišlo naša očekivanja. Imali smo preko 160 ljubavnih parova i za svakog smo spremili posebnu ljubavnu prognozu za Dan zaljubljenih!
Ovo znači da su 2 posvećena CM-a čitav Dan zaljubljenih proveli na dejtu – ali sa fotošopom, kuckajući romantične poruke i računajući procente za ove parove! To je izgledalo ovako:

Svako ko je podelio rezultat na IG story  i tagovao svog simpija, imao je šansu da osvoji Munch jastuk za dvoje koji smo dizajnirali da bude pogodan za par, ali i da ga zagrliš ukoliko ti neko nedostaje!

Podelili smo 10 jastuka, a još važnije – matematički smo, kroz procente, dokazali da se ljudi stvarno mnooooooooooogo vole!