Petparačka priča jedne maskare - Ziska

Petparačka priča jedne maskare

Ili šta se, zaboga, krije u tom koferu?

Kad uđeš u bilo koju prosečnu drogeriju, u Leskovcu ili Beogradu, možeš da biraš između 180 maskara.

180 četkica koje garantuju najduže trepavice koje si ikad imala, 180 formula koje će obezbediti volumen o kom si sanjala, 180 tuba koje su osmišljene baš tako da dragoceno čuvaju sadržaj maskare, 180 oblika od kojih je svaki inovativan.

Kako privuću pažnju među takvom konkurencijom?

Pa, sakrivanjem 😉

Šta može da uradi jedan kofer u rukama influensera?

U januaru su tri influenserke, u tri zemlje, krenule da objavljuju Instagram postove i storije sa misterioznim koferom na kom je samo pisalo – salon efekat. Viđali smo ih u srebrnim i ljubičastim odevnim kombinacijama koje nisu bile slučajnost nego trag do predmeta u koferu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefie (@stefiex1)

Da li otvaraju svoj sopstveni salon ili kreiraju svoju liniju proizvoda? To su pitanja koja su se mogla videti u komentarima, ali ostala su bez odgovora sve do 1. februara kada su osvanuli reveal videi na feedu influenserki.

Tad se saznalo da su u misterioznom koferu influenserke tokom januara sa sobom nosile ni manje ni više nego – svoj salon!

Nova Maybelline Lash Lift maskara, inspirisana salonskim tretmanom za podizanje trepavica, nastala je sa idejom da svakoj ženi, po pristupačnoj ceni, bez rezervisanja, bez pomoći profesionalca, da efekat kao iz salona.

Na nama je bilo da ovu novost prenesemo dalje.

Sama svoj gazda!

Ironično se poigravši sa veličinom kofera i malim dimenzijama maskare nagazili smo činjenicu da devojke sada svoj „salon“ za trepavice mogu spakovati i u džep.

Kao uspešne vlasnice svog salona, naše influenserke su te koje određuju gde se „salon“ nalazi, kada počinje „tretman“ i koliko traje.

Čini se da na pitanje „ko ti radi trepavice?“ nikad nije bilo lakše odgovoriti.

odgovoriti.

/   /   /

180 je načina da našminkaš trepavice, ali jedan se izdvojio u februaru.

Kako znamo? Pa, po praznim policama 😉

P.S. Nove zalihe stižu.