KUVANJE: Joooj, šta DANAS da kuvamo?! | Jelly, Dunja i Goran | Podcast #22 - Ziska
05.04.2020.

KUVANJE: Joooj, šta DANAS da kuvamo?! | Jelly, Dunja i Goran | Podcast #22

Sada smo svi kuvari! Vreme izolacije nas je stavilo na razne testove, ali posebno se izdvaja to što svi delimo – kuhinju! Pokušali smo da skapiramo da li volimo da kuvamo ili bar zašto toliko gledamo kuvarske sadržaje online. Kako funkcionišu cooking blogovi? Goran priča o o „intermittent fasting-u“ i kuvanju šume povrća dnevno, Dunja je filozofski podelila kuvanje na dve sekcije – alhemiju i svakodnevno iliti „morajuće“ kuvanje, a Jelly prepričava sve od prvih TV serijala koje je volela, do lizanja vangle i drugih cooking sujeverja.

Dunjin blog pratite na Instagramu:
https://www.instagram.com/sta.ce.boki.da.jede/

Pomenuli smo i sledeće emisije:
https://www.imdb.com/title/tt0273002/?ref_=nv_sr_srsg_0
https://www.imdb.com/title/tt0475900/?ref_=nv_sr_srsg_2
https://www.imdb.com/title/tt4295140/?ref_=nv_sr_srsg_0

A Jelly i Gorana ovde 🙂

Pišite nam šta spremate ovih dana 👇

00:00 – 00:34 Uvod
00:35 – 03:50 Kuvanje u karantinu
03:50 – 04:56 Dunjina kuhinja u doba izolacije
04:57 – 06:47 Food content – kako i zašto?
06:48 – 08:08 Kako istražujemo nove recepte
08:21 – 11:50 Post korona kilaža
11:51 – 16:44 Cooking sadržaj
16:45 – 18:30 Koja je platforma relevantna za jednu food blogerku?
18:35- 24:39 Cooking community
24:40 – 29:22 Antony Bourdain i promena paradigme
29:23 – 33:45 Burek bre!
33:46 – 41:55 Tasty! U čemu je fora?
41:56 – 46:11 Deep content
46:12 – 1:02:36 Kuvanje i kreativnost
1:02:37 – 1:08:26 Što bi se reklo – signature dish
1:08:27 – 1:10:40 Estetika vs. Ukus?
1:10:41 – 1:14:14 Urbane legende
1:14:15 – 1:16:04 Over and out