Igor Radulovic - Ziska

Igor Radulovic

Direkcija projekta / Kreativne aktivacije / Zakup medija

Ako te na ulasku u Žišku zaspe mešavina neprijatnih zvukova – najverovatnije je Radule odlučio da slavujskim glasom poskida visoke tonove Petra Graša u “Ako te pitaju”. Iako u praksi umesto visokih laga skida samo prašinu sa zidova, neretko kolege zapevaju sa njim, moguće da bi čule samo svoj glas. Pokušava da ubedi ostale da u svojoj glavi lepo zvuči, a odustao je od ubeđivanja da kod kuće ne sluša Graša i Marčela pod tušem.

Pre Žiške i upliva u advertajzing, Radule je sanjao da se bavi menadžmentom kvaliteta velikih sistema. Ti snovi uglavnom su bili noćne more, pa je odmah nakon osnovih studija na FON-u pobegao u master za Marketing i komunikacije, pa zatim u Žišku.

Čime se bavi

Sa svojih 100.000 pratilaca voli da govori da je u slobodno vreme TikToker, ali istina je da “slobodno vreme” shvata malo slobodnije, pa ga možete zateći kako ujutru pre otvorenih mejlova montira video i čeprka po Premieru. Čeprkanje po premijeru mu je takođe bilo blisko, ali je doneo odluku da je mentalno zdravlje važnije od aktivizma, te sad politička dešavanja prati iz prikrajka.

Čime se zaista bavi (u Žiški)

Višegodišnji staž u Žiški omogućio mu je razvoj u medijima i kreativi, ali najviše je fokusiran direkciju projekata. Kratak influenserski staž omogućio mu je da vodi i prati sve influenser projekte u Žiški, pa ukoliko postoji potreba za 3 TikTokera, 4 gejmera i 7 influensera za kuvanje, Radule je čovek to go.