U sve smo se umešali - Ziska

U sve smo se umešali

Čitaj dole da pronađeš tajni sastojak

Da vam je neko rekao da imate 9 dana da spremite 58 različitih jela, da li biste prihvatili izazov? Mi smo rekli da, pa još i snimili sve. Ukupan rezultat – 58 epizoda, 130 videa, preko 400 fotki – u 3 serijala.

Dijamant Kuhinja

Prvi veliki zalogaj za nas bio je masterovati tabletop format. Za početak, formiran je tim koji je svakodnevno analizirao niz topview cooking videa sa Buzzfeed-a i Tasty-ja, popisivao tranzicije i raspisivao recepte. Napunili smo dva automobila rekvizitima i namirnicama, i uputili se ka lokaciji za snimanje. Uz pomoć dva profesionalna kuvara i ekipe iskusnih snimatelja, nakon tri dana smo izašli smo nasmejanih lica – sa dvadeset SM-ready videa i nizom fotki. Sve Insta 1×1 formate možete pogledati na @dijamant.rs instagramu.

 

Dijamant Poslastičar

Tek što smo stigli da saberemo utiske sa prvog snimanja, pozvani smo da realizujemo do tada najzahtevniji produkcijski projekat za naš in-house tim – da snimimo 26 dvominutnih epizoda pripreme poslastica. Za samo četiri dana!

 

Ovog puta, pored Dijamant stonih margarina, u glavnoj ulozi smo imali i čuvenog poslastičara Zdravka Gavrilovića. Sporedne uloge igrali: dve kamere, režija, scengorafija, fotograf i troje pomoćnih kuvara. Sve epizode možete pogledati na ovom linku, a ovde je par:

 


Tokom naredna dva meseca, svaka od epizoda dobija svoje skraćene verzije – za Instagram i IG Story.

Dijamant Dobro Jutro

Krajem 2018. godine, dobro uigrana ekipa se treći put sastala, ali ovog puta sa fokusom na liniji namaznih margarina. Pakovanje margarina je dobilo novi, četvrtasti oblik, samim tim i priliku da se prikaže u energičnijem i dinamičnijem video serijalu. Ukupno 5 vrsta Dobro jutro margarina, rasporedili smo u 12 jednominutnih epizoda, a osmočlanu ekipu na dva štanda – foto i video.

Ako nas pitate, recept za uspeh ide ovako:

  • kilogrami i kilogrami raznoraznih namirnica

  • nekoliko drvenih podloga

  • dosta rasvete

  • dva vešta snimatelja + režija

  • još veštiji back-end pomoćnih kuvara

  • (barem) jedna talentovana fotografkinja

  • i dosta planiranja unapred

Sve sastojke dobro sjediniti.